De Belgische online shopping community Snapstore.be

mag zich een jaar lang de 'beste webshop van België' noemen. De online winkel, onderdeel van Cameleon, won de Overall Award 2012 tijdens de uitreiking van de BeCommerce Awards. In de categorie mode won Omoda de publieksprijs. De vakjury ging voor een andere shopping community: Vente-Exclusive.

De prijzen werden uitgereikt door de Belgische vereniging van webwinkels en verkopers op afstand. De vereniging heeft momenteel 221 leden. Snapstore kreeg de hoofdprijs, een combinatie van publiekspunten en een oordeel van de vakjury. Geoffroy Bauer, CEO van Snapstore: "Deze prijs is een erkenning van de inspanningen die onze teams doen om de klanttevredenheid voortdurend te verbeteren. Het is een stimulans voor de toekomst."

Snapstore valt onder het moederbedrijf Cameleon. Ook houdt Cameleon, dat dit jaar een omzet van 45 miljoen euro verwacht, zich bezig met offline privé-verkoop. Zo heeft het bedrijf in totaal zo’n 12.000 vierkante meter aan winkelruimte en outletcentra in Woluwe, Elsene en Genval. In verband met de Belgische regelgeving rond uitverkoop, zijn de winkels alleen toegankelijk voor leden met een pasje. Cameleon telt meer dan 900.000 leden in Benelux. Vorig jaar gingen Snapstore en het Nederlandse ShopVIP gezamenlijk verder.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN