s.Oliver opent haar vierde winkel in Nederland

Op 18 november opende s.Oliver de deuren van haar vierde

winkel in Nederland.

De winkel, gelegen in Venlo, met een oppervlakte van 420 m², biedt de modebewuste vrouw een uitgebreid assortiment. Het gaat om een mooie selectie van s.Oliver Casual Women, QS Female by s.Oliver, s.Oliver Selection en een accessoires/schoenen afdeling om iedere outfit compleet te maken.

De s.Oliver winkel maakt deel uit van het nieuw te openen project Maasboulevard, een ambitieus plan in het hart van Venlo, waar wonen en winkelen, cultuur en recreatie logisch in elkaar overvloeien. Op 02 december is de officiële opening, met een speciale koopavond tot 22.00 uur, genaamd Night of Fashion. Uiteraard heeft s.Oliver ook deze keer weer een paar leuke acties voor haar klanten bedacht, wat hen de mogelijkheid geeft de winkel en de collecties op een speelse manier te ontdekken. Er worden chocolaatjes uitgedeeld met daarop de mogelijkheid in de store een kerstwens uit te brengen en een outfit van € 250,- te winnen.

Alle s.Oliver collecties kenmerken zich door een hedendaagse stijl en goede kwaliteit. s.Oliver Casual Women en Men presenteren modieuze outfits met aandacht voor goede pasvorm, eerlijke prijzen en een aangenaam draagcomfort. s. Oliver Selection richt zich tot de zelfbewuste jonge vrouw met gevoel voor kwaliteit en elegantie. QS by s.Oliver staat voor vlotte actuele mode, die vooral jonge trendsetters aanspreekt. Met de nieuwste trends in hoge kwaliteit en moderne pasvormen, heeft QS by s.Oliver een eigenzinnige stijl. De accessoires en schoenen passen perfect bij de modecollecties en geven zo de finishing touch aan uw look.

Het succesverhaal van s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG begon in 1969 met de opening van de eerste vestiging in Würzburg. Binnen een paar decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste modefabrikanten in Duitsland en Europa, met mode- en lifestyleproducten voor het hele gezin. Tien productlijnen worden door verschillende designteams in 12 collecties omgezet. Alles bij elkaar heeft s.Oliver momenteel 155 stores in eigen beheer, exploiteert het circa 370 stores samen met partners en is het vertegenwoordigd in 2.360 shops en op 2.550 verkoopoppervlakken.

s.Oliver Store
Maasstraat 58
5911 DP Venlo

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN