Geoffrey van Raemdonck wordt de nieuwe president van Ralph Lauren voor de Europese divisie. Dat meldt

WWD. Hij volgt John Hooks op, die drie jaar Europees president was voor het Amerikaanse merk.

Van Raemdonck zal gepositioneerd zijn op het Europese hoofdkantoor in Genève en rechtstreeks rapporten aan Jacki Nemerov, de president en COO van Ralph Lauren.

"John's leiderschap is essentieel geweest voor het succes van ons bedrijf in Europa en ik wil hem bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid bij het ondersteunen van de groei van ons merk in de regio," zegt voorzitter en CEO Ralph Lauren tegen WWD. "In de komende paar maanden zal John nauw samenwerken met Geoffrey om een soepele overgang van leiderschap in de Europese organisatie te waarborgen." Nemerov liet weten: "Ik ben ervan overtuigd van Geoffrey's leiding, en we zullen doorgaan met het ontwikkelen van onze Europese activiteiten en het versterken van ons premium merk in deze belangrijke markt.”

Van Raemdonck was voorheen 2013 CEO van St. Jon Knits Inc., een rol die hij vanaf juli 2013 vervulde en officieel verliet op 6 november. Daarvoor werkte hij als uitvoerend president van Louis Vuitton voor Zuid-Europa en waarnemend president voor Noord-Amerika. Ook werkte hij in hoge functies bij Limited Brands en The Boston Consulting Group.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN