Voor het eerst in dertig jaar gaat de Franse warenhuisketen Printemps twee nieuwe winkels openen.

De nieuwe warenhuizen zullen in 2014 hun deuren openen in Parijs en Marseille. Momenteel telt Printemps zestien filialen.

Het nieuwe filiaal in Parijs, waar Printemps al een flagship heeft aan de Boulevard Hausmann, zal worden gehuisvest in het Caroussel du Louvre winkelcentrum direct tegenover het Louvre, het drukst bezochte museum ter wereld. De winkel wordt beduidend minder groot dan men van Printemps gewend is, maar daar maakt Printemps topman Paolo de Cesare zich geen zorgen om. "Het is een relatief klein formaat voor ons, maar het is een goed formaat om uitdrukking te geven aan een aantal van onze mooie merken, trends en selecties," aldus De Cesare in een interview met WWD.

Het filiaal in Marseille zal zich in het Terrasses du Port winkelcentrum bevinden en zal dames- en herenmode, accessoires en cosmetica bieden.

"We geloven dat er een kans is om in het hoger segment te groeien en de richting van luxe in te slaan, maar we wilden niet standaard luxe bieden, dus is ons concept relaxte luxe," zegt De Cesare.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN