Na het grote succes van NIKKIE in Nederland opent het kledingmerk, in samenwerking met Europa's grootste fashion agency Fashion Club70

Amsterdam, 5 februari 2014 – Na het grote succes van NIKKIE in Nederland opent het kledingmerk, in samenwerking met Europa's grootste fashion agency Fashion Club70, de eerste internationale brand store in België, Antwerpen. In augustus dit jaar zullen aan de Korte Gasthuisstraat de deuren openen van NIKKIE Antwerpen.

Design
De store zal geheel volgens het NIKKIE retail concept ontworpen worden met dezelfde look en feel die eerder in samenwerking met Framework Architects uit Amsterdam is ontwikkeld.

Nikkie Plessen: “Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu in tien landen verkrijgbaar. En dan nu een brand store in België is toch wel heel erg leuk. Antwerpen is zo’n leuke en gezellige stad en ben oprecht trots dat we hier nu ook met NIKKIE vertegenwoordigd zijn.”

Katrien Huysentruyt van Marie Claire België: “Antwerpen is absoluut klaar voor een hip jong merk dat kwaliteit en klasse biedt zonder je budget geweld aan te doen.”

Meer informatie over Nikkie?
annemieke@npfashion.nl of www.fashionclub70.be/en/brands/summary/women/nikkie-by-nikkie-plessen-belu

Werken bij Nikkie in Antwerpen?
Klik hier voor meer informatie of om te solliciteren.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN