Sandra Dembeck (39) is benoemd als als Chief Financial Officer bij Mexx. Dembeck begint op

1 mei in haar nieuwe functie. De benoeming volgt in een reeks nieuwe aanstellingen op senior functies in het directieteam van Mexx, waaronder Julia Hansen als Chief Creative Officer en Hans Hornemann als Senior Vice President Retail (Europa), beiden in februari.

Sandra Dembeck heeft hiervoor onder meer gewerkt bij McKinsey en bij C&A. Als Associate Principal bij McKinsey was zij betrokken bij de kleinhandelspraktijken in Europa en Azië. Bij C&A was zij de sleutelpersoon achter de succesvolle lancering van C&A in China. Daarna heeft zij verschillende CFO-functies vervuld voor C&A in Oostenrijk en Oost-Europa, Duitsland en de Europese tak van de onderneming.

Mexx heeft agressieve plannen om het merk in 2013 op te bouwen en te doen groeien. CEO Doug Diemoz zegt: “Wij zijn opgetogen dat wij Sandra als Chief Financial Officer hebben kunnen aanwerven. Zij brengt uitgebreide ervaring mee inzake het uitbaten van internationale kleinhandelszaken volgens strikte financiële principes. Het is een moeilijke tijd in de retail en wij geven met deze belangrijke benoeming een krachtig signaal van ons engagement om het Mexx-label internationaal uit te bouwen en sterke financiële prestaties en winstcijfers voor te leggen. Wij blijven met onwankelbare passie fantastische modeartikelen aan onze partners en aan de eindgebruiker leveren.”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN