Het nieuwe denimontwerpteam van Gsus, dat is aangesteld om het merk naar een volwassen

niveau te brengen, heeft een denimlijn gecreëerd waar extracten van de Aloë Vera en Resin plant in verwerkt zijn.

De nieuwe jeanslijn, die geproduceerd is in Tunesië, is onderdeel van het zogeheten ‘wear ‘n’ care’ concept van het Nederlandse modelabel. Tijdens de productie zijn de jeans gedoopt in Aloë Vera en Resin plantenextracten, waardoor de jeans volgens het modelabel de huid van de consument verzorgd tijdens het dragen.

De Aloë Vera-jeans zijn ontworpen voor vrouwen. De geneeskrachtige plant, die zijn oorsprong vindt in Suadan, vestigt zich in de vezels van de broek en wordt elke keer dat een vrouw de broek draagt, in haar huid gewreven. Op deze manier claimt Gsus dat de broek de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, schadelijke stoffen en UV-straling.

De Dry Resin jeans voor mannen sluit de katoenenvezels waardoor de indigokleur in de stof blijft zitten. Hierdoor krijgt de denim een gladde structuur en wordt het materiaal versterkt. Als een man de broek draagt, veranderen de indigo en de Resin langzamerhand de kleur en structuur van de jeans, waardoor elk kledingstuk een unieke uitstraling krijgt.

De mannen jeans zijn ontworpen in slim, regular en tapered fits. Vrouwen kunnen kiezen uit slim, regular, tapered en boot cut. De broeken zijn ontworpen in verschillende wassingen. Prijzen variëren van 89 tot 119 euro. Gsus sindustries, dat onderdeel uitmaakt van Varova Investments, heeft 400 verkooppunten wereldwijd.

De Aloë Vera-jeans zijn winter 2012 in de winkel verkrijgbaar.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN