Modeontwerper Hyun Yeu gaat de mannenlijn voor Gsus leiden. Dat heeft het pr-bureau van

Gsus bevestigd. Verdere details over de samenwerking zijn nog niet bekend gemaakt. Wel bekend is dat Gsus zich sinds vorige zomer op een iets oudere doelgroep richt dan voorheen. Om het merk naar een volwassen niveau te brengen, stelde Gsus eerder al een nieuw denimontwerpteam aan.

Hyun Yeu heeft zijn eigen mannenmodelabel Ado Les Scents, dat hij in 2009 oprichtte. In 2011 werd Yeu onderscheiden met de Incubator Award tijdens de vierde editie van de Dutch Fashion Awards. Yeu won naast de award ook professionele begeleiding bij de productie van een capsulecollectie die een maand lang in een pop-up store in de Bijenkorf in Amsterdam verkrijgbaar was. Die tijdelijke winkel noemt de Nederlandse modeontwerper het hoogtepunt van zijn carrière tot nu toe. “Dat is de eerste keer dat ik een bulkproductie heb kunnen doen en een nieuwe, grotere doelgroep hebben kunnen bereiken,” aldus Yeu tegen FashionUnited.

Yeu presenteerde dit weekend zijn Ado Les Scents collectie voor zomer 2013 in de Oude Kerk in Amsterdam. De modellen liepen tussen de kerkbanken in cleane, veelal witte tenues. Aan hun voeten droegen zij witte sokken in zwarte sandalen.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN