Just Cavalli heeft een tweede Europese flagship store geopend in het Belgische

Knokke. Het is na Milaan en New York, de derde flagship store van het Italiaanse label. Het filiaal in New York opende afgelopen december.

De nieuwe winkel in Knokke heeft dezelfde stijl als de andere Just Cavalli flagship stores. Het pand heeft binnen- en buitenmuren van onafgewerkt cement in grijs, parelmoer en brons, op de etalageramen is de voor Cavalli kenmerkende pythonprint aangebracht, en binnen hangt de kleding aan staaldraad, terwijl de accessoires op lichtgevende displays liggen.

In maart dit jaar maakte Just Cavalli bekend dat het de licentie met moederbedrijf Staff International (onderdeel van Roberto Cavalli's OTB Group) voor tien jaar had verlengd. Dat betekent dat Staff International verantwoordelijk blijft voor de wereldwijde productie en distributie van het label. Ubaldo Minelli, CEO van het moederbedrijf, liet weten dat er een plan op tafel ligt om winkels te openen in alle belangrijke steden wereldwijd. Over vijf jaar moeten er 180 Just Cavalli mono-brand winkels zijn, ofwel onder eigen beheer of als franchisefiliaal.

Op dit moment is Just Cavalli te koop in 80 landen en op 42 mono-brand verkooppunten, waaronder de drie flagship stores. In de nieuwe winkel aan de Kustlaan 303 zijn de ready-to-wear en accessoirelijnen van het Italiaanse label te koop.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN