Delta Lloyd NV heeft zijn belang in de Belgische lingeriefabrikant

Van de Velde afgebouwd. De Nederlandse financiële dienstverlener heeft nu minder dan 3 procent van de stemgerechtigde aandelen van Van de Velde in handen. Dat heeft Van de Velde vandaag bekend gemaakt.

Elke daling onder of stijging boven de eerste drempel van 3 procent dient volgens de wet bekendgemaakt te worden. Dat moet opnieuw voor een daling of stijging van 5 procent of een meervoud van 5 procent. Naast Delta Lloyd hebben ook dochterondernemingen DLAM Holding BV en Delta Lloyd Asset Management NV stemgerechtigde aandelen van Van de Velde in handen.

Van de Velde is een van grootste marktspelers in de sector luxe dameslingerie en heeft zo'n vijfduizend verkooppunten wereldwijd. Het bedrijf richt zich op zelfstandige lingeriespeciaalzaken en heeft de afgelopen jaren diverse grote overnames gedaan. Zo verwierf het bedrijf afgelopen jaar een meerderheidsbelang in de Britse lingerieketen Rigby & Peller en nam het eerder ketens Oreia in Duitsland en Spanje, Intimacy in de Verenigde Staten en LinCHérie in Nederland over.

 

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN