Consumenten die op internet de collecties van COS bekijken, kunnen de jurken, shirts en jassen

nu ook toevoegen aan een digitaal winkelmandje. COS, onderdeel van de Zweedse modegroep H&M, opende na zusterbedrijven H&M en Monki een webshop.

Het Zweedse modemerk, dat staat voor Collection Of Style, verstuurd vanaf nu bestellingen naar Nederland, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italie, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. Verzendkosten liggen tussen de 6 en 9 euro, afhankelijk van het land waar het pakketje moet aankomen. Betalen kan alleen met Visa en Mastercard. COS streeft er naar om de bestellingen binnen 24 uur op de post te doen en klanten ontvangen hun kledingstukken in ieder geval binnen dertig dagen.

Wie liever niet online winkelt, kan in Nederland ook terecht in de COS winkel in Den Haag. Dit najaar staat er een winkelopening in Amsterdam gepland, waar de winkel haar deuren zal openen in de Negen Straatjes. In België kunnen consumenten terecht in de COS winkels in Brussel en Antwerpen. Momenteel zijn er 37 COS-winkels in negen landen: Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, België en Ierland.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN