Mode-agentschap Andrema Fashion lanceert ondermodemerk

Cavello in België en Luxemburg. Het Nederlandse merk dat zich specialiseert in boxershorts voor mannen, wil groeien in binnen- en buitenland. Een uitbreiding naar andere landen binnen de Benelux is een eerste stap om deze plannen te realiseren.

Het werd Cavello al snel duidelijk dat de markt in België anders is dan in Nederland. Het merk besloot daarom gebruik te maken van de expertise van het Belgische mode-agentschap. Op die manier hoopt Cavello de Belgische markt zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Directeur en eigenaar van Andrema Fashion, Eddy Maes, ziet het merk Cavello als een mooie aanvulling op de huidige merken die het mode-agentschap vertegenwoordigt. Maes ligt toe: “We werken met kwalitatieve merken die bij lingerie- en herenmodezaken passen. Cavello valt ook in dit segment.” Onder de andere labels in de portefeuille van Andrema Fashion vallen lingerielabel Marjolaine en badmodelabel Sunmarin.

“In Nederland hebben we rond de 200 verkooppunten, waar we hoofdzakelijk focussen op herenmode- en lingeriezaken. In Belgie liggen we bij ongeveer vier winkels. Wij hopen vooral in februari 2014 met de nieuwe collectie uit te breiden,” aldus Cavello.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN