Het Modemuseum Hasselt bestaat 25 jaar en doet het beter dan ooit. Het museum behaalde in 2013

een nieuw bezoekersrecord. Meer dan 42 duizend bezoekers kwamen dit jaar op de modetentoonstellingen af, maakt het museum in een persbericht bekend. De expositie 'Axelle Red – Fashion Victim', een ode aan de Vlaamse artieste die zelf meehielp aan het project, was goed voor ruim 25 duizend bezoekers.

De tentoonstelling in de tweede helft van het jaar 2013, 'Moda.Made in Italy', had het beste openingsweekend in de geschiedenis van het MoMu Hasselt. Mede dankzij de gelijktijdige 'Vespa World Days', die voor veel Italië liefhebbers in de stad zorgden. Ook het winnen van de MaakMee wedstrijd van de Kunsthal Rotterdam, met de expositie 'In Her Shoes', was voor veel mensen aanleiding voor een bezoek aan het museum.

Het 25-jarig jubilieum van Modemuseum Hasselt start op 1 maart 2014 met 'Collectie #02(5)' en een aantal kleinere exposities. 'Moda.Made in Italy' loopt nog tot en met 9 februari en 'In Her Shoes' is onder de nieuwe naam S.H.O.E.S. vanaf 1 februari in de Kunsthal Rotterdam te bekijken. 'In Her Shoes/S.H.O.E.S.' is de eerste tentoonstelling van Modemuseum Hasselt die naar het buitenland gaat.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN