Fors minder bezoekers voor de Igedo Fashion Fairs in Düsseldorf afgelopen week. In totaal trokken de vakbeurzen CPD (damesmode),

HMD (herenmode) en Global Fashion (sourcing) 24.000 belangstellenden. Dat zijn er volgens de organisatie zo'n 2300 minder dan vorig jaar. De lingeriebeurs Body Look ging deze editie niet door, die vindt aankomende zomer weer plaats. "Gezien alle berichten over de toekomst van de Igedo Fashion Fairs en de huidige retailsituatie, zijn wij meer dan tevreden over het verloop van deze editie," zei directeur Philipp Kronen in een persbericht. Na de aangekondigde terugkeer van modevakbeurs Bread & Butter naar Berlijn en het succes van jeansvakbeurs Jam in Keulen staan de beurzen in Düsseldorf volgens sommigen opnieuw onder druk.

Volgens de organisatie was de stemming in Düsseldorf echter opperbest en trokken de beurzen veel nieuwe belangstellenden. De kwaliteit van de bezoekers werd als 'hoog' beoordeelt. De meeste bezoekers kwamen, behalve uit Duitsland, uit de omliggende landen zoals de Benelux, Polen en Zwitserland, maar ook uit Griekenland en Spanje.

De volgende editie van de Igedo Fashion Fairs Düsseldorf zijn van 26 tot 28 juli.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN