• Home
  • V1
  • Columns
  • Amazon breidt modeaanbod uit met Derek Lam

Amazon breidt modeaanbod uit met Derek Lam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Amazon heeft weer een stap gezet richting luxe mode met de

lancering van een online winkel gewijd aan de collectie 10 Crosby van modeontwerper Derek Lam. Eind vorig jaar lanceerde de e-commerce gigant een Premium Store voor high end merken als Vivienne Westwood, McQ en Paul & Joe. Ook werd bekend dat Amazon een grote ruimte in Williamsburg, New York, had gehuurd dat als fotostudio voor modeshoots zal dienen.

In een interview met modevakblad WWD zei Cathy Beaudoin, voorzitter van Amazon Fashion, dat het bedrijf niet zo zeer de concurrentie wil aangaan met andere e-tailers als Yoox of Shopbop, maar dat het zijn eigen klanten een complete winkelervaring wil bieden. Mode is hier een belangrijk onderdeel van.

"We hebben onze inspanningen, tijd en aandacht hierin versterkt, omdat er zoveel te doen is. Het is zo rijp voor innovatie, en we kunnen hiermee onze klanten een prachtige 10 Crosby merkervaring bieden - samen met het gemak van winkelen op Amazon en de service die zij gewend zijn - het is een geniale combinatie," aldus Beaudoin.

"Het is een 10 Crosby bestemming op Amazon," vervolgt Beaudoin. "Het is een klein boetiekje dat in onze winkel geïntegreerd is, net als een winkel binnen in een winkel. Het is een model voor hoe wij in het vervolg de samenwerking met merken willen aangaan."
10 Crosby
Amazon
Derek Lam