Jorrit Baars, ‘The Guv'nor’ van de Antwerpse concept store YOUR. Zoals hij zelf zegt: “Oftewel

eigenaar, oprichter, inkoper, marketeer en vooral nog steeds manus van alles...”

Opleiding
Alle mogelijke voor detailhandel specialistische opleidingen. “Ik weet niet meer wat de benamingen zijn.”

Wapenfeiten
“Creatief, durven, doen wat mijn gevoel me ingeeft, en retailen op zoveel mogelijk manieren anders aanpakken. Ik vind het concept en imago van YOUR belangrijker dan zo snel mogelijk geld verdienen. Ik stop veel energie in mijn bedrijf, blijf bezig met aanpassingen en vernieuwingen. Het idee dat je nooit klaar bent vind ik heerlijk.”

YOUR prijkte op de 14e plaats van de ’41 Places to Go in 2011’ lijst van The New York Times. “Als ze zelfs in New York op de hoogte zijn van het bestaan van YOUR, dan is dat wel een teken dat we goed bezig zijn.”

Werkt momenteel aan
Het openen van nieuwe winkels in samenwerking met het Belgisch schoenenmerk Noë. De eerste shop is op 18 mei opengegaan in Antwerpen onder de naam: Noë by YOUR.

De lancering van YOUR Newspaper. YOUR gaat vier keer per jaar een eigen krant uitbrengen met "de opmerkelijkste, leukste en meest exclusieve items van over de hele wereld". 40.000 exemplaren zullen worden verdeeld in en rond Antwerpse hotspots (restaurants, hotels, winkels, fitnesscentra, clubs, etc).

Ambities
YOUR moet wereldwijd bekend zijn onder het juiste publiek.

“En wie weet wordt de winkel nog een stuk groter dan hij nu al is...”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN