• Home
  • V1
  • Columns
  • 0o South lanceert abonnementservice voor shorts

0o South lanceert abonnementservice voor shorts

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

0o South is een nieuw

Antwerps/Zuid-Afrikaans label in basic herenondermode. Het biedt abonnementen aan op de producten uit de collectie. Op de website van het 0o South kiest de klant zelf het product en de frequentie. Het label zorgt er vervolgens voor dat de bestelling regelmatig bij de klant wordt afgeleverd.

0o South is afgelopen zomer opgericht door een aantal Belgische en Zuid-Afrikaanse ondernemers die ervoor kozen de complete collectie in Europa te laten produceren. Het label maakte deze keuze op basis van milieu-overwegingen, sociale verantwoordelijkheid en hoge standaarden voor de producten. De collectie bestaat uit boxershorts, slips, T-shirts en sokken, die komen in grijs, marineblauw, zwart of wit. 0o South ontwerpt vanuit een praktisch oogpunt: alles kan in de droger en de sokken zijn genummerd om sorteren na het wassen simpeler te maken.

De producten van 0o South zijn vooralsnog alleen via de website verkrijgbaar, in kant-en-klare sets of gewoon los. Het bedrijf heeft plannen om op termijn meer verkooppunten te creëren, zoals concept en pop-up stores.

0o South
Abonnement
herenondermode