Zien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , Japan

Woolrich heeft het afgelopen weekend zijn flagshipwinkel in Aoyama Japan geopend. De winkelopening maakt onderdeel uit van de bedrijfsstrategie om wereldwijd 28 nieuwe winkels te openen. Dit maakt het Woolrich kenbaar in een persbericht.

Zien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , Japan

De winkel in Aoyama biedt een uitgebreide selectie producten uit de klassieke Woolrich-collectie en de nieuwe 'Woolrich Outdoor'-lijn, ontwikkeld in samenwerking met Goldwin. Naast breigoed en accessoires is de huidige Griffin x Woolrich-collectie in de winkel verkrijgbaar.

Zien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , Japan

De glazen gevel en de open plafondconstructie, uitgestrekt over twee verdiepingen, voorzien de winkel van licht. De parka-muur, een wand met een overzicht van het archief, onderstreept het merkkapitaal van het merk. De winkel wordt naar eigen zeggen gekenmerkt door functionaliteit, authentiek Amerikaanse DNA en modern design.

Zien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , Japan

De winkel werd geopend door Woolrich Japan, mede-opgericht door outdoorkledingbedrijf Goldwin. Goldwin verwierf in 2017 een minderheidsbelang in Woolrich International. De komende vijf jaar is Woolrich Japan van plan zich te richten op Japanse distributiekanalen en meer winkels en shop-in-shops te openen.

Zien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , Japan

De voorspelling is dat Woolrich International de komende periode 28 winkels zal openen waardoor het bedrijf een totaal van 50 eigen winkels in zijn bezit heeft.

Zien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , JapanZien: Woolrich opent flagshipwinkel in Aoyama , Japan

Beeld: Woolrich-winkel Aoyama, Japan

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN