• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zalando lanceert Connected Retail in België

Zalando lanceert Connected Retail in België

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Zalando

Zalando stelt vanaf vandaag het Connected Retail programma ook open voor Belgische retailers, zo blijkt uit een persbericht. Bpost zal samenwerken met Zalando om hen te helpen bij de afhandeling van leveringen en retourzendingen van pakketten in België. Klanten kunnen daarnaast binnenkort filteren op artikelen die worden verzonden vanuit winkels in de buurt.

“We zijn zeer tevreden om Connected Retail te lanceren in België, een van onze kernmarkten. Met Connected Retail hebben we een brug geslagen voor fysieke retailwinkels om rechtstreeks aan miljoenen Zalando-klanten te verkopen. Lifestyle retailers in België kunnen binnen een paar dagen beginnen met verkopen, het model zonder risico testen en zo winstgevende groei genereren,” aldus Carsten Keller, VP Direct to Consumer bij Zalando en Managing Director van Connected Retail, in het persbericht.”

Sofie Geeroms, Managing Director van BeCommerce, vult aan: “Wij geloven dat de toekomst van retail connected is en zijn blij dat Zalando zijn oplossing voor brick-and-mortar winkels in België lanceert. Zalando is het toonaangevende platform voor mode en lifestyle en wij zijn ervan overtuigd dat lokale winkels alleen maar voordeel kunnen halen uit hun grote online klantenbestand om hun business te laten groeien. We zien dit als een win-winsituatie: het Connected Retail-programma creëert nieuwe kansen voor lokale retailers en voor Belgische klanten die hun lokale winkels willen steunen*.”

Connected Retail
Zalando