• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Winnaars beste Belgische winkelketens bekend, vooral E5 in de prijzen

Winnaars beste Belgische winkelketens bekend, vooral E5 in de prijzen

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld: E5

De winnaars van de Belgische retailprijs Retailer of the Year zijn bekendgemaakt. Binnen de categorie mode viel de kledingketen E5 maar liefst twee keer in de prijzen, zo is op de website van de award te zien.

Ruim 147.000 consumenten stemden op hun favoriete retailers, zo laat de organisatie weten. Gisteravond werd in elke categorie, van mode en kleding tot keukens, dierenspeciaalzaken en doe-het-zelfwinkels, een winnaar benoemd. In de categorieën damesmode en herenmode was dat het Belgische familiebedrijf E5. E5 werd ook geprezen als webshop voor herenmode. De favoriete webshop voor damesmode bleek die van Lolaliza.

E5 was, na parfumerie en beautyketen Ici Paris XL, de grootste winnaar van de avond. E5 viel al vaak in de prijzen tijdens de Retailer of the Year-awards: het bedrijf won al tien keer eerder in de categorie herenmode, en al vier keer eerder in de categorie damesmode. Eigenaren Peter en Kristof De Sutter laten op de website van E5 weten erg trots en dankbaar te zijn.

In de categorie baby- en kinderproducten kwam kledingketen JBC als winnaar uit de bus. Online deed babyspullenwinkel Dreambaby het dan weer beter. Op het gebied van lingerie en ondermode won Hunkemöller, de beste schoenenketen bleek Torfs. Beide ketens deden het in hun categorie ook het best op het internet.

Lees ook:
E5
E5 Mode