• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Weekday opent eerste Belgische winkel op 18 november

Weekday opent eerste Belgische winkel op 18 november

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het was al bekend dat Weekday zijn deuren zou openen in België, maar nu is ook bekend wanneer: 18 november. De keten, die onderdeel is van de H&M Group, opent zijn eerste vestiging aan de Kammenstraat in Antwerpen. Dat melden diverse media.

Het pand waar Weekday zich vestigt was voorheen de standplaats van concept store Fish & Chips, die maar liefst 19 jaar geleden werd opgericht. Het pand heeft een oppervlakte van 580 vierkante meter.

"Antwerpen is een zinderende en inspirerende stad met een rijke geschiedenis en culturele contrasten. Wij zijn ervan overtuigd dat Weekday een grote aanwinst zal zijn voor de stad, die bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode, en we merken in onze online shop nu al dat de Belgen onze collecties echt waarderen", zegt David Thorewik, managing director bij Weekday tegen Belgische media.

Weekday verkoopt zijn eigen label, maar ook andere merken zoals Cheap Monday, Carin Wester, Vans, Back, Rains, Birkenstock en tweedehands kleren. Er is zowel mannen- als vrouwenmode verkrijgbaar. Het aanbod kenmerkt zich door sportieve elementen, een focus op denim, strakke grafische lijnen en een minimalistisch kleurenpalet.

Beeld: Facebook Weekday

Weekday