Weekday opent eerste winkel in België en breidt uit naar Den Haag

Het Zweedse merk Weekday heeft al een winkel in Amsterdam, en gaat het komende jaar uitbreiden naar België. Ook opent het merk een vierde winkel in Den Haag.

De eerste Belgische winkel van Weekday wordt gevestigd in de Kammenstraat in Antwerpen. Hiermee wil Weekday zijn Europees bereik verder uitbreiden. België is de tweede markt waar Weekday een eerste winkel opent in 2016. Naast België breidt Weekday ook uit naar Oostenrijk.

David Thorewik, managing director van Weekday zegt in een reactie: "We zijn heel erg blij om de opening van onze eerste winkel in België te mogen aankondigen. Het heeft steeds op onze agenda gestaan om te kunnen openen in modeland België en dan vooral in Antwerpen, een ongeloofelijk inspirerende stad. Wij geloven in een moderne, bewuste en minimalistische benadering van mode en we zijn ervan overtuigd dat België ons aanbod zal smaken."

De nieuwe Nederlandse winkel wordt geopend in Den Haag en wordt de vierde vestiging van het merk in Nederland. Het filiaal zal zich vestigen aan de Venestraat. Meer details zijn nog niet bekendgemaakt. Eerder deze maand maakte het Zweedse label al bekend dat de derde winkel in Nederland geopend wordt in Groningen.

Weekday werd gelanceerd in 2002 in Stockholm en heeft naast winkels in Zweden ook winkels in Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen en binnenkort ook in België en Oostenrijk. De webwinkel verzendt naar achttien landen. Weekday is een modern en modebewust mode- en denimmerk met een hedendaags aanbod van internationale mode voor vrouwen en mannen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN