Victoria Beckham richt pijlen op Azië

Wat eerst het beloofde continent leek, bleek toch niet het paradijs. Modebedrijven als Burberry en Louis Vuitton zagen hun omzetgroei de laatste tijd vertragen in Azië. Esprit moest over het afgelopen boekjaar zelfs een omzetdaling van 22,2 procent rapporteren in het gebied. Victoria Beckham laat zich door dat soort cijfers niet uit het veld slaan, zo maakte ze bekend tijdens New York Fashion Week.

2015 staat voor de ontwerpster in het teken van Azië. Daar wil ze namelijk haar tweede winkel openen, zo vertelde ze aan persbureau AFP. Waar precies kon ze nog niet zeggen. Maar ze zei wel dat ze van plan is binnenkort een reis te boeken naar Hongkong en Beijing. Binnen enkele weken. "Ik kijk er erg naar uit. De vrouwen daar begrijpen mode echt," aldus Beckham.

Victoria Beckham richt pijlen op Azië

De ontwerpster heeft al een winkel in Londen. De monobrandstore is gevestigd in Dover Street.

Victoria Beckham wil tweede winkel openen

Beckham vatte haar collectie voor de herfst en winter van 2015 en 2016 samen als: sexy, bevrijdend en veerkracht. Beckham tegen AFP: "Het is heel belangrijk dat de collectie draagbaar is. Ze kunnen rechtstreeks van de catwalk naar één van mijn klanten. Dit seizoen voelt sexy, in de jurken met diepe neklijnen."

Ze was trouw aan haar stijl met klassieke kleuren als wit, grijs, crème en zwart. Maar ze brak ook de moderegels door marineblauw en zwart te combineren. Wollen jassen en jurken werden versierd met grote knoppen aan de voorkant, bij de heup en op de rug. Lange rokken werden gecombineerd met dikke breisels met mouwen die poften bij de ellebogen.

Draagbare collectie voor Victoria Beckham op New York Fashion Week

Vorig jaar werd Victoria Beckham door zakenblad Managment Today uitgeroepen tot succesvolste ondernemer in Groot-Brittannië. Het bedrijf van de modeontwerpster is 266 miljoen euro waard. Volgens het blad verdient Beckham de erkenning omdat ze een ontwerptalent heeft en een neus voor zaken.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN