• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Veepee, voorheen Vente-Exclusive.com, wint ‘favoriete webshop’ tijdens BeCommerce Award 2019

Veepee, voorheen Vente-Exclusive.com, wint ‘favoriete webshop’ tijdens BeCommerce Award 2019

Door Marjolein Stormezand

17 mei 2019

Veepee, de Belgische marktleider voor online flashsales, voorheen Vente-Exclusive.com, is op donderdagavond in Terhulpen, België bekroond met de ‘BeCommerce Award 2019’. Dit maakt het bedrijf bekend middels een persbericht. Het e-commercebedrijf werd door het publiek en de jury bekroond met de prijs voor ‘favoriete webshop’.

“Deze bekroning is het sluitstuk op onze dagelijkse inzet om goed te presteren voor onze klanten en onze medewerkers. Ook voor de 7.000 partnermerken die we via flashsales verkopen willen we meer zijn dan enkel een online verkoopplatform. We bieden hen ook strategisch advies, consumenteninzicht en marketingtools waardoor zij hun merk kunnen versterken. Het is onze ambitie om een echte leidersrol op ons te nemen voor de ontwikkelingen binnen e-commerce en m-commerce in België. We willen bruggen blijven bouwen tussen ons bedrijf, onze klanten en onze partners," aldus Veepee over het bedrijf en het winnen van de award.

Veepee is met 400 medewerkers de grootste Belgische werkgever binnen de e-commerce. Momenteel zijn er ruim 3,6 miljoen Belgen lid van de besloten webshopgemeenschap.

De BeCommerce Award wordt jaarlijks georganiseerd door de Belgische vereniging van online retailers.

BeCommerce Award
favoriete webshop Belgie
Veepee
Vente-Exclusive.com