De Nederlandse webshop - een modealternatief voor eBay - heeft de eerste stappen in het buitenland gezet. Afgelopen maand is de online winkel online gegaan in België. Frankrijk zal snel volgen, zegt mede-oprichter Thijs Verheul in een persbericht.

Hoewel de eigenaren van United Wardrobe België soms een 'test-land' noemen, hebben de mannen de Belgische lancering wel serieus genomen. "Zo is de website vertaald in het Frans en zijn de lokale betaalmethode geïntegreerd. Om internationale transacties te faciliteren is er ook een systeem ontwikkeld welke de extra verzendkosten afhandelt. Londen en Berlijn moeten nog even wachten maar de modeliefhebbers uit België en Nederland kunnen zich al verenigingen," aldus Verheul.

Vorig jaar vertelde Verheul al over de internationale ambities aan FashionUnited.nl. "Uiteindelijk willen we dat iemand uit Los Angeles denkt: 'Ik wil een Gucci-tas voor dat hippe feestje' en dan kijkt wat een meisje uit Milaan aanbiedt."

United Wardrobe is een online marktplaats. Consumenten kunnen via de site mode-items en accessoires verkopen waar ze op uitgekeken zijn. Dat varieert van een designertas tot een zomerjurk van H&M.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN