• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Twintig oud Brantano-winkels zaterdag open als VanHaren

Twintig oud Brantano-winkels zaterdag open als VanHaren

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De helft van de overgenomen Brantano-winkels heropenen zaterdag 13 februari in hun nieuwe format: een VanHaren winkel. In totaal gaan op zaterdag 20 winkels open met het nieuwe concept waarna de komende weken de overige 18 overgenomen filialen zullen volgen, zo meldt VanHaren in een persbericht.

VanHaren nam vorig jaar, kort na het faillissement van Brantano-moederbedrijf FNG, 38 winkels over. Destijds werd al bekend dat alle winkels omgebouwd zouden worden naar de VanHaren-formule waardoor de keten opeens flink groeit in België. Nadat alle winkels om zijn gebouwd komt de teller op 54 winkels in België .

De winkels zijn gemiddeld 800 vierkante meter groot, zo is te lezen in het persbericht. Ook zal in alle winkels een geavanceerde 3D-scan te vinden zijn waarmee schoenmaten gemeten kunnen worden, met de focus op kindervoeten. De Safesize-technologie maakt het mogelijk om de lengte, breedte en hoogte van de wreef van kindervoeten te meten.

De winkels die dit weekend open gaan zijn die in Aarschot, Borsbeek, Grimbergen, Hasselt/Kuringen, Heist op den Berg, Kontich, Lier, Lochristi, Lokeren, Lommel, de vestigingen in Mechelen op de Eletrcititeitsweg en Brusselsesteenweg, Olen, Overijse, Sint Niklaas, Sint Pieters Leeuw, Sint Truiden, Stabroek, Wetteren en Willebroek. Een week later volgen Geraardsbergen, Ninove, Oudenaarde en Waregem. Op 27 februari openen de vestigingen in Deinze, Gent/Mariakerke, Roeselare en Zoersel. In maart staan de openingen gepland voor Brugge St. Andries, Brugge St Kruis, Knokke Heist en Oostende op 6 maart en op 13 maart volgen Aalst, Ieper, Schelle en Torhout.

Beeld: Via VanHaren

Brantano
VanHaren