• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Thelma & Louise Antwerp opent webshop

Thelma & Louise Antwerp opent webshop

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Belgisch modemerk Thelma & Louise Antwerp breidt uit naar online. Het damesmodemerk lanceert op 1 maart een online shop, zo kondigt het merk aan in een persbericht.

“Met ons B2C platform willen we onze Thelma’s en Louises de mogelijkheid geven om ook online hun favoriete stuk te shoppen,” legt mede-eigenaar Marie Friling uit in het persbericht. “Net zoals we het logo een frisse en speelse look hebben gegeven, zal ook de webshop dezelfde huisstijl aangemeten worden. De webshop zal net als het merk an sich staan voor female empowerment en sisterhood. We maken elegante kledij voor de vrouw op haar best en met het online luik is dit plaatje compleet. Niet elke vrouw heeft namelijk de tijd om fysiek urenlang te gaan winkelen.”

Thelma & Louise werd in 2017 overgenomen door Marie Friling en Liza Tanghe. Sindsdien zijn de collecties onder handen genomen en de structuur van het merk eveneens. “Thelma & Louise Antwerp is uitgebouwd tot een modelabel dat klaar is voor de toekomst,” aldus het persbericht.

Beeld: Thelma & Louise Antwerp SS19
thelma & louise
thelma & louise Antwerp