• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • The Pelican Studio heeft zijn deuren gesloten

The Pelican Studio heeft zijn deuren gesloten

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

The Pelican Studio heeft zijn deuren gesloten. De in Amsterdam gevestigde concept store kondigde op vrijdag 25 januari middels zijn Instagramaccount zijn driedaagse closing sale aan.

De winkel gevestigd aan de Raadhuisstraat 35 in Amsterdam opende zijn deuren op 20 november 2015. Op 330 vierkante meter werd een mix geboden van verschillende Europese high-end en streetwear modemerken waaronder Maison Kitsuné, Won Hundred, Norse Projects, Boyhood en Ami. De merken tezamen met het bijzondere interieur van de winkel, geïnspireerd op het Miami uit de jaren 80, zorgde ervoor dat The Pelican Studio een geliefde bestemming was voor design- en modeliefhebbers.

The Pelican Studio was een project van eigenaren Theodoor Kuster en Jelle Lispet. Samen hebben zij nog een kledingwinkel, Velours genaamd, in de Huidenstraat in Amsterdam. Kuster en Lispet zijn ook eigenaar van het agentschap Hopes and Fears.

Op de website van The Pelican Studio wordt aangekondigd dat de winkel binnenkort weer online is. Of dit betekent dat The Pelican Studio als webshop verder gaat, is niet bekend. FashionUnited heeft contact opgenomen met de eigenaren van de concept store voor aanvullende informatie.

Jelle Lispet
The Pelican Studio
Theodoor Kuster
Velour