• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Textielontwerper Marylène Madou opent flagshipstore

Textielontwerper Marylène Madou opent flagshipstore

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Textielontwerper Marylène Madou, beeld via Speak Up Communications

Belgische textielontwerper Marylène Madou heeft een flagshipstore geopend, zo is te lezen in een persbericht. Madou is neergestreken in Genk aan de Klokstraat. Eerder had het merk al een winkel aan de Molenstraat in dezelfde stad.

De opening aan de Klokstraat is ook een markering van het vijfjarige jubileum van het merk. “Na vijf jaar successen beslist Marylène Madou bijgevolg om al deze verwezenlijkingen uitbundig te vieren met de officiële opening van een nieuwe, grotere flagshipstore in hartje Genk,” aldus het persbericht.

Marylène Madou staat bekend om de kleurrijke modeprints. Het merk werd in 2017 opgericht door de gelijknamige ontwerper. Ze begon met zijden accessoires, maar werkt inmiddels ook met dameskleding en interieurproducten. Alles van het merk is gebaseerd op het persoonlijke archief van handgeschilderde en digitaal gerenderde prints. Afgelopen jaar bracht ze een boek uit dat een overzicht geeft van haar meest bekende en onderscheidende ontwerpen en patronen van de afgelopen vijf jaar.

Flagshipstore van Marylène Madou, beeld via Speak Up Communications
Marylène Madou