• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Teaser - Dit moeten retailers in 's werelds duurste winkelstraten verkopen om te huur te betalen

Teaser - Dit moeten retailers in 's werelds duurste winkelstraten verkopen om te huur te betalen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

New York City is een van de duurste steden wereldwijd om in te wonen, en het is waarschijnlijk geen verrassing dat Manhattan's Upper Fifth Avenue ook een peperdure winkelstraat is. In het Cushman & Wakefield’s global flagship rapport Main Streets Across the World 2016/17 komt de straat opnieuw als duurste winkelstraat ter wereld uit de bus, met een explosieve jaarlijkse huurprijs van 29.066 euro per vierkante meter.

Op de tweede plek staat Causeway Bay in Hong Kong. Wist u dat Adidas minimaal 296 paar Adidas Gazelle sneakers, met een prijskaartje van 80 dollar (75 euro), moet verkopen om de huur per dag te betalen voor zijn flagshipstore?

Times Square, vorig jaar nummer 3 op de lijst, heeft plaatsgemaakt voor een andere straat in Hongkong, Tsim Sha Tsui, waar onder meer Louis Vuitton een flagshipstore heeft. Benieuwd hoeveel Speedy 30 tassen van het Franse luxemerk daar tegenover staan? Lees het morgen, donderdag 17 november.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief, als u het artikel niet wilt missen.

Nu al meer lezen? Bekijk dan het FashionUnited’s exclusieve artikel uit 2015: 69 Louis Vuitton tassen: Dit moeten retailers verkopen om de huur te betalen.

Foto: Adidas Hong Kong store, via Flickr: Ivan Walsh

Cushman Wakefield
duurste winkelstraten
Huurprijzen