• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Spaans merk Unisa opent 5 boetieks in België

Spaans merk Unisa opent 5 boetieks in België

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

In twee maanden tijd heeft het Spaanse Unisa hun stempel gedrukt op drie Belgische steden door daar hun eigen winkels te openen. De keten opende haar deuren in Brussel, Antwerpen en Luik, aldus het merk in een persbericht.

“Dankzij onze ervaring in fijne lederwaren kunnen wij de Belgische markt met vertrouwen tegemoet gaan,” aldus Philippe Van Mullem, verantwoordelijke voor België en Luxemburg bij Unisa, in het persbericht. “Wij zijn vanaf nu aanwezig op de grootste commerciële hotspots van het land.”

Het merk staat bekend om de schoenen en tassen van hoge kwaliteit. Het werd in 1970 in Spanje opgericht. Het richt zich met de collecties op de combinatie van elegantie en comfort.

In Brussel is het merk te vinden in Nouvelles Galeries Anspach en Docks Bruxsel. In Antwerpen is het merk neergestreken in het centrum van de stad en in het Wijnegem Shopping Center. De vijfde winkel heeft de deuren geopend in de Cité ardente van Luik. “Het objectief is om nog meer verkooppunten in België te openen en verder uit te breiden naar Luxemburg,” aldus het persbericht. De wens van Unisa is om binnen twee tot drie jaar met 15 winkels aanwezig te zijn in België. “Unisa ziet zich op lange termijn op de Belgische markt,” aldus het merk

Beeld: Unisa

Unisa