• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Spaans merk Hoff opent eerste winkel in België

Spaans merk Hoff opent eerste winkel in België

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Een Hoff-winkel in de Spaanse stad Sevilla. Credits: Hoff.

Spaans mode- en schoenenmerk Hoff is neergestreken in België. Het merk is neergestreken in de Wilde Zee in Antwerpen, zo is te lezen in een persbericht.

Begin dit jaar meldde het modemerk al dat het wil groeien in Europa en daarvoor een strategisch adviseur voor winkelvastgoed had ingeschakeld. Toen werd al verteld dat belangrijke locaties de Benelux, het VK, Frankrijk, Spanje en Portugal zijn. Met de uitbreiding in België lijkt het merk nu verder op stoom te komen.

“Bij Hoff hebben we de missie om kwaliteit, goede ontwerpen en eerlijke prijzen samen te brengen. Antwerpen is voor ons de perfecte plek om ons te helpen een goede merknaam op te bouwen in België omdat we hier al samenwerken met ruim 200 multibrandwinkels die onze producten hebben verkocht de afgelopen jaren”, aldus Domingo Barrachina, growth director bij Hoff.

“Het internationale uitbreidingsplan van Hoff is nu in volle gang en strekt zich uit over verschillende continenten, en we zijn dankbaar voor de steun die we van Newmark hebben gekregen om dit te realiseren. We kijken ernaar uit om onze gedurfde en ambitieuze expansiedoelen te blijven realiseren, in ons thuisland Spanje, in heel Europa en wereldwijd.”

Hoff
Winkelstraat