Omoda biedt zijn klanten vanaf het begin van deze week betaling via Apple Pay aan. Dit meldt de schoenenretailer in een persbericht. In Nederland, België en Duitsland kun je zowel in de Omoda-app en de webshop met Apple Pay betalen. Ook in alle 22 Omoda-winkels werkt de nieuwe betaalmethode.

Met Apple Pay is het mogelijk om contactloos af te rekenen met een iPhone of Apple Watch. De apparaten moeten bij de betaling tegen de betaalautomaat worden gehouden. “Toen we hoorden dat Apple Pay naar Nederland zou komen hebben we geen moment getwijfeld. 75 procent van onze appgebruikers heeft iOS als besturingssysteem, dus we wisten: dit moeten we mogelijk maken”, verklaart Gertie Bin, Marketing & E-commerce Manager bij Omoda, in het persbericht.

Volgens Omoda biedt Apple Pay ook een gebruiksvoordeel voor consumenten thuis. Wanneer zij winkelen in apps of op het web met Safari, hoeven er geen lange formulieren handmatig worden ingevuld of herhaaldelijk verzend- en factuurinformatie opgegeven te worden. Elke Apple Pay-aankoop wordt geverifieerd met één oogopslag of aanraking met Face ID of Touch ID, of de toegangscode van het apparaat.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN