• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Scapino opent 170e filiaal in nieuwe huisstijl

Scapino opent 170e filiaal in nieuwe huisstijl

Door Marjolein Stormezand

loading...

Retail

Schoenketen Scapino heeft een mijlpaal bereikt. Het schoenenbedrijf heeft vandaag in Alkmaar zijn 170e filiaal geopend. Dit deelt Scapino in een persbericht.

Het filiaal in Alkmaar is één van de vijftien Scapinofilialen dat volgens het nieuwe concept is ingericht. De komende tijd zegt Scapino steeds meer winkels te willen openen met deze nieuwe uitstraling.

Het filiaal in Alkmaar bevindt zich in winkelcentrum de Mare. Scapino verklaart in het persbericht voor het winkelcentrum te hebben gekozen vanwege de ligging. “Het winkelcentrum biedt gratis parkeergelegenheid, het pand is naast de Action gelegen en bovendien past het winkelend publiek goed bij de doelgroep van Scapino.”

De voorgevel is voorzien van het nieuwe logo in rode letters. “We hebben afscheid genomen van het geel uit de oude huisstijl”, zegt algemeen directeur Edward Doornbos in het persbericht. “De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het ‘groter dan’-teken staat voor ‘meer Scapino’. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!” Het uitgangspunt is volgens de directeur onveranderd, het motto van het bedrijf is nog steeds: meer voor minder, altijd en overal.

Beeld: Scapino

Edward Doornbos
Scapino