De Londense winkelstraat Regent Street verwelkomt binnenkort nog meer nieuwe namen naast Arket. Maje en Sandro, twee Franse retailmerken, gaan winkels openen in de bekende Britse shopstraat, zo melden diverse media.

Creatief directeur Judith Milgrom laat aan TheIndustryLonden weten: "We vinden de iconische Londense Regent Street de perfecte locatie voor onze UK Maje flagshipstore. We zijn verheugd de Parijse stijl in Londen breder te vertegenwoordigen op de populairste retaillocatie in de stad."

De flagshipstore van Maje komt in het Regent Street pand waar nu L'Occitane is gevestigd. Sandro vestigt zich in een pand in het midden van de winkelstraat. De Sandro store gaat dit najaar nog open, de Maje flagshipstore in het voorjaar van 2018.

De modemerken Sandro, Maje en Claudie Pierlot van moederbedrijf SMCP zijn al vertegenwoordigd in de Britse hoofdstad; er zijn Sandro, Maje en Claudie Pierlot winkels in de nabij gelegen South Moltion Street. Ook zijn er shop-in-shops van de merken in warenhuis Selfridges op Oxford Street.

Regent Street heeft de laatste tijd meer nieuwe namen verwelkomd. Weekday vestigde er de eerste Britse winkel. Asics opende de deuren van de grootste winkel van het sportmerk ter wereld.

Pepe Jeans onthulde onlangs het nieuwe winkelconcept van het modemerk in de Regent Street vlaggenschip. Lees hier: Q&A: Het nieuwe winkelconcept van Pepe Jeans
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN