Na Albert Heijn gaat Hema ook een samenwerking aan met Jumbo. Dit meldt het warenhuis in een persbericht. Jumbo Supermarkten en Hema hebben een principeovereenkomst voor een commerciële samenwerking in Nederland en België, zo blijkt in het bericht. Wat het lot is van de pilotwinkels die Albert Heijn en Hema zouden openen is onbekend. Een woordvoerder meldt tegen Retailnews dat de samenwerking tussen Albert Heijn en Hema van de baan is.

“Het doel hiervan is om de marktpositie van beide bedrijven verder te verbeteren. Dit kan onder andere door het versterken van elkaars winkelnetwerk en door Hema artikelen via de supermarkten van Jumbo te verkopen,” aldus het bericht op vrijdag. De twee ketens zijn van mening dat het aanbod van beide elkaar goed aanvult. De plannen worden momenteel verder uitgewerkt. Aan het einde van het jaar moeten meer details duidelijk worden.

De samenwerking gaat niet alleen over de verkoop van producten in elkaars winkels. Ook is de mogelijkheid van een co-sponsorschap door Hema van de schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma is een van de opties, aldus het bericht.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN