• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Omoda wint tweede jaar op rij BeCommerce Award vanwege innovatie en service

Omoda wint tweede jaar op rij BeCommerce Award vanwege innovatie en service

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Omoda is donderdagavond tijdens de uitreiking van de BeCommerce Awards opnieuw verkozen tot beste online shop van België. De schoenenretailer wordt door de Belgische consument als beste beoordeeld in de categorie Schoenen. Dit laat Omoda middels een persbericht weten. Vorig jaar mocht Omoda de prijs ook al in ontvangst nemen.

Omoda is al geruime tijd gecertificeerd met het BeCommerce Kwaliteitslabel, dat volgens de Belgische vereniging voor de e-commerce garant staat voor een vertrouwde en veilige winkelomgeving. BeCommerce loont de schoenenwinkel omdat deze er volgens hen alles aan doet om consumenten de beste service te verlenen en te blijven innoveren. Zo werd begin dit jaar de leveringstermijn verruimd: klanten die nu voor 21.00 uur bestellen, hebben hun bestelling de volgende dag nog in huis. Bovendien is het retourrecht bevorderd van 30 naar 100 dagen. De vele betaalopties, gratis verzending en gratis retourneren zijn elementen die als positief worden ervaren door de Belgische consument.

In totaal werden er door BeCommerce zeven juryprijzen vergeven. Dit zijn de winnaars.

‘Beste Startende Webwinkel: Vavabid, een online veilingsplatform voor vrijetijdsbestedingen.

Beste Omni-Channel Webwinkel: Belfius, fysieke retailer en online winkel.

Beste Start-Up Webwinkel: Modern Blocks, een platform dat het werk van fotografen financieel toegankelijker wil maken.

Beste Mobiele Webwinkel: de Bijenkorf.

Beste Cross-Border Webwinkel: NewPharma, een online apotheek.

Green & Circular Award: Replace Direct, webshop van onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten.

Beste Deeleconomie Webplatformen: Het autodeelplatform DriveNow Belgium

Naast een vakjuryprijs werd ook een publieksprijs uitgereikt. Zo’n 18.500 Belgische consumenten brachten daarvoor hun stem uit voor hun favoriete online winkel, in dertien verschillende categorieën.

Over Omoda

In 2008 opende Omoda online haar deuren in België, gevolgd door een fysieke winkel aan de Lombardenvest 58 in Antwerpen. Sinds mei 2018 biedt Omoda in Antwerpen naast de dames- en herencollectie ook een kindercollectie aan. Van origine is Omoda een Nederlands bedrijf met online shops in Nederland, België en Duitsland en 20 fysieke winkels in Nederland. Omoda bezorgd wereldwijd via de webshop.

BeCommerce Award
BeCommerce Award 2018
Omoda