• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Oger by Atelier Munro kondigt tweede winkelopening aan

Oger by Atelier Munro kondigt tweede winkelopening aan

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De tweede Oger by Atelier Munro is in de maak. Dit verklaart Martijn Lusink, mede-eigenaar van Oger, telefonisch tegenover FashionUnited. Oger by Atelier Munro vestigt zich na Amsterdam in de havenstad, waar in de huidige vestiging aan de Kruiskade ruimte wordt ingericht voor de eerste shop-in-shop van het jonge label. De opening van de winkel staat gepland voor de eerste week van september dit jaar.

Onder een private label werkt Oger al tien jaar samen met Atelier Munro, pakkenproducent voor de grootste multi-brand retailers in Europa en Noord-Amerika. Afgelopen november tilden de twee partijen hun samenwerking naar een hoger niveau en lanceerden Atelier Munro en Oger het customized label Oger by Atelier Munro en openden ze de eerste winkel in Amsterdam.

Bij een Oger by Atelier Munro-winkel koopt de consument een custom-made-pak vanaf 398 euro. Martijn Lusink, mede-eigenaar van Oger, verklaarde eerder tegenover FashionUnited dat door deze lagere prijzen een hele nieuwe generatie pakkendragers wordt aangesproken.

Anders dan de Oger-winkels vestigen de Oger by Atelier Munro-winkels zich niet op A-locaties. Zo is de winkel in Amsterdam gevestigd op de Honthorststraat, om de hoek van de P.C. Hooftstraat. In de Rotterdamse Oger-winkel op de Kruiskade 63-65 wordt op dit moment ruimte gemaakt voor de eerste shop-in-shop van het merk. Dit concept wordt later dit jaar verder uitgerold in Antwerpen. Wanneer de Antwerpse winkel opent is nog niet bekend.

Beeld: Oger by Atelier Munro in Amsterdam

mede-eigenaar van Oger
waar in de huidige vestiging aan de Kruiskade ru