• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Mooiloop opent eerste flagshipstore in Gent

Mooiloop opent eerste flagshipstore in Gent

Door Blanca Heise

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Belgisch label Mooiloop heeft op woensdag haar eerste flagshipstore geopend. Het merk opende haar deuren in thuisstad Gent op de Lange Kruisstraat 7. Het high-end label dat in 2010 gelanceerd werd, maakt met de winkel een nieuwe start.

Ontwerpster Alison Van Autreve, die samen met haar moeder het bedrijf opstartte, neemt de positie van haar moeder over en gaat een samenwerking aan met haar nieuwe partner Florence Debruyne. Mooiloop staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en unieke prints en laat zich inspireren door de natuur en architectuur. De strakke lijnen en sobere kleuren van de wintercollectie zijn sterk terug te zien in het interieur van de nieuwe winkel. De toevoeging van de vele planten in contrast met de strakke vormen, creëert een intieme uitstraling. Mooiloop hoopt, met de hulp van de nieuwe flagshipstore, het imago van het label te verjongen.

Mooiloop maakt nieuwe start met winkel

De winkel is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken en opent daarnaast op elke eerste zondag van de maand ook haar deuren. Het label is naast de flagshipstore ook te koop in diverse multimerkenboetieks in binnen-en buitenland, zoals Princess (Antwerpen), Elegance (New York), Roman's (Berlijn) en Brand Bazar (Parijs). Prijzen variëren van 160 euro voor een trui tot 350 euro voor een jurk.

Ga met uw muis over de foto om meer informatie over de flagshipstore te ontdekken.

Mooiloop opent eerste flagshipstore in Gent
Mooiloop opent eerste flagshipstore in Gent

Beeld: Pers beelden Mooiloop

Mooiloop