Monki opent eerste Belgische winkel dit najaar

Monki, een van de merken van de H&M Group, opent in november haar deuren in Antwerpen. Het merk vestigt zich op de Meir in een pand van 550 vierkante meter, zo maakt Monki bekend in een persbericht.

“Antwerpen is een geweldige stad die erg befaamd is in de modewereld,” aldus Lea Rytz Goldman, Managing Director van Monki in een statement. “We kunnen niet wachten om onze Belgische klanten de enige echte Monki ervaring aan te bieden in onze grootste winkel tot nu toe.”

Het pand op De Meir telt twee verdiepingen en ‘baadt in wit licht’, aldus het merk. In de winkel zijn accenten van regenboogkleuren, pastel, goud, hout en glitter te zien. Daarnaast is het pand ingericht met een roze kristaltrap, discobal, oplaadstations voor gsm’s, hangplanten en een draaimolen. Volgens het merk is het in de winkels van Monki de bedoeling dat de klant het gevoel krijgt in een andere wereld te zijn beland.

Monki werd in 2006 gelanceerd door de H&M Group. Het merk combineert ‘Scandinavisch cool een Aziatische street style’. Op dit moment heeft Monki wereldwijd 115 winkels.

Beeld: Monki

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN