• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • ‘Meerdere overnamekandidaten melden zich voor Waalse Brantano-winkels’

‘Meerdere overnamekandidaten melden zich voor Waalse Brantano-winkels’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Nu een gedeelte van de Brantano-winkels is verkocht aan VanHaren blijft de vraag wat met de overige winkels gaat gebeuren. Voor de winkels in Wallonië blijken nu ook meerdere overnamekandidaten te zijn, zo meldt RetailDetail.

De curatoren bestuderen op dit moment de verschillende biedingen. Dit geldt voor de overige winkels in Vlaanderen, maar ook voor de winkels in Wallonië. Wanneer meer duidelijkheid komt over mogelijke overnames is op dit moment onduidelijk.

Modeconcern FNG valt steeds verder uit elkaar. De merkrechten van CKS, Fred&Ginger en Baker Bridge werden eerder al verkocht aan Belgisch concern Claes Retail Group dat tevens de eigenaar is van JBC en Mayerline. De merkenMiss Etam, Claudia Sträter, Expresso, Steps en Promiss worden doorgestart door NXT Fashion (het voormalige FNG Nederland) en de Henkelman Groep is teruggekocht door de oud-eigenaar en oprichter Theo Henkelman. Een gedeelte van de Brantano-winkels gaan per 1 oktober verder onder VanHaren, dochterbedrijf van het Duitse Deichmann.

Brantano