• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • McGregor keert terug in de Nederlandse en Belgische winkelstraat

McGregor keert terug in de Nederlandse en Belgische winkelstraat

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De rentree van McGregor was al aangekondigd, maar na online zal het merk nu ook weer zichtbaar worden in de winkelstraat. Het merk keert in september terug met winkels in België en Nederland, zo laat McGregor weten in een persbericht.

De winkels zullen in het najaar open gaan in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Antwerpen en Knokke. De eerste drie zijn in eigen beheer en de laatste drie als franchise. Tussen september en half oktober moeten de zes winkels opengaan, zo meldt het bericht. “We wilden per se zichtbaar en met overtuiging terug naar de markt; met winkels op belangrijke locaties,” aldus commercieel directeur Coen Gehring in het bericht. “Onze nieuwe website is sinds april 2019 operationeel en we zijn zeer tevreden over de response. Het lijkt erop dat een loyale groep consumenten ons al goed weet te vinden. We hopen dat we met deze winkels de directe interactie met die loyale klantenkring kunnen verstevigen en uitbouwen. Hiermee voltooien we de cirkel van onze omnichannel-aanpak,” aldus Gehring.

Portare is een van de franchisers van McGregor. Met dit bedrijf is het merk van plan meerdere franchise winkels te openen de aankomende periode, zo meldt het bericht. “Met een merk als McGregor kunnen we onze retail portfolio versterken. Wij zijn het als een perfecte aanvulling op onze andere merken Woolrich en Superdry,” aldus Marco van Drunen van Portare in het bericht.

McGregor maakt rentree op Belgische en Nederlandse markt met nieuw winkelconcept

Het nieuwe winkelconcept is door het design-team van McGregor ontwikkeld. Het uitgangspunt was het erfgoed van McGregor wat vertaald is naar een eigentijds concept, aldus het persbericht. McGregor hanteert een direct-to-consumer-strategie waardoor in de winkels ook alles erop gericht is om de consument optimaal te bedienen.

Beeld: McGregor

McGregor
portare