• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Manfield opent eerste Belgische winkel

Manfield opent eerste Belgische winkel

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Schoenenmerk Manfield heeft de stap naar België gemaakt. De van oorsprong Engelse keten heeft een winkel geopend in Antwerpen, zo maakt het merk bekend in een persbericht.

De winkel is volgens het nieuwste concept ingericht en ‘laat zien hoe Manfield vindt dat schoenenmode door de klant beleefd moet worden. “De toekomst van retail is geïnspireerd door een sterke merkbeleving. De winkel is daarbij de storyteller van je merk en de nieuwste aanwinst is daar een perfect voorbeeld van,” aldus Ward Termeer, directeur-eigenaar van Manfield. Het merk is vorig jaar overgegaan in de handen van de Nederlandse Termeer Groep, eigenaar van schoenenketen Sacha.

In het winkelconcept staat de werkwijze van Manfield centraal: een mooi ontwerp en een vakkundige verwerking van natuurlijke materialen. “Deze ambachtelijkheid wordt in het winkelinterieur weerspiegeld. In de wanden en voor het meubilair is gebruik gemaakt van leer, terwijl vloeren en meubilair van hout zijn gemaakt,” aldus het bericht. In de winkel zijn ook de voorraden in de winkel verwerkt, zodat het klantencontact niet verloren gaat wanneer een medewerker naar een magazijn moet lopen voor een andere maat. Daarnaast zijn ook tablets beschikbaar in de winkel om bestellingen mee te doen. “Door deze zogeheten tablet-assisted sales service sluiten we nee-verkoop uit doordat de volledige collectie altijd beschik- en leverbaar is,” aldus Termeer in het bericht.

Neem alvast een digitaal kijkje in de winkel:

Manfield
termeer group