• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Lingerielabel Fille d’O opent winkel in Antwerpen

Lingerielabel Fille d’O opent winkel in Antwerpen

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Binnenkort zal in Antwerpen een winkel van het Gentse label La Fille d’O openen. Het label opende haar eerste eigen winkel in 2011 in thuisstad Gent. De flagshipstore die in Antwerpen komt wordt daarmee de tweede winkel van het merk, schrijft De Standaard.

De komst van de lingeriewinkel wordt al aangekondigd met stickers die op de ramen van een nu nog leegstaand pand op de Kasteelpleinstraat zijn geplakt. Oprichtster Murielle Scherre wilde geen verdere toelichting geven op het nieuws.

Met het nieuws van de uitbreiding verrast de Belgische ontwerpster vriend en vijand, omdat ze er sinds de oprichting van haar label in 2003 niet in is geslaagd er een structureel winstgevende onderneming van te maken. In boekjaar 2015 meldde De Tijd dat L’Amateur bvba, het bedrijf waar La Fille d’O onder staat geregistreerd, een verlies van 100.000 euro had geleden. Op dat moment bedroeg de totale schuld 1 miljoen euro, aldus de krant. Destijds liet Scherre weten bezig te zijn met het “omvormen” van haar bedrijf, al wilde ze niet kwijt wat de omvormingen precies inhielden.

Beeld: Fille d’O Facebook

L'Amateur bvba
La Fille d'O