• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kindermodemerk Name It verdubbelt winkels in België

Kindermodemerk Name It verdubbelt winkels in België

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Name It

Kindermodemerk Name it gaat dit jaar van drie naar zeven winkels in België. Dit voorjaar gaan er vier nieuwe winkels open in Vlaanderen, zo is te lezen in een persbericht.

Name It pas sinds kort actief met eigen winkels in België. Het Deense merk heeft afgelopen jaar winkels geopend in Wijnegem, Hasselt en Brugge. Daar komen nu winkels in Gent, Mechelen, Oostende en Sint-Niklaas bij. In de winkels zijn de drie verschillende lijnen van het merk verkrijgbaar: baby, mini en kids. Name It richt zich op kinderen van nul tot twaalf jaar en de maten lopen van 50 tot en met 152 met uitzondering van de basisbroeken, die lopen tot 164.

"We hebben grootse plannen met NAME IT in België. Dit jaar staan er nog een aantal nieuwe winkels op de planning, waarbij we in eerste instantie focussen op toplocaties in Vlaanderen. Hiermee willen we een bewuste keuze worden voor ouders op zoek naar meer duurzame, kwalitatieve en betaalbare kleding voor hun kids"- Linda Timmer, retail manager voor België en Nederland.

NAME IT