• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kindermerk Kiabi opent baby shop-in-shop concepten bij hypermarktketen Cora

Kindermerk Kiabi opent baby shop-in-shop concepten bij hypermarktketen Cora

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Kiabi

Kindermerk Kiabi is een samenwerking aangegaan met hypermarktkeen Cora in België. Kiabi gaat baby shop-in-shop concepten openen in de winkels en heeft afgelopen vrijdag de eerste shop-in-shop in La Louvière geopend, zo blijkt uit een persbericht.

“De twee partners bundelen hun complementaire assortiment onder één dak en maken het gezinnen zo nog gemakkelijker,” aldus het bericht. In de shop-in-shop zijn rompertjes tot slaapzakken te vinden. Het concept telt 7000 babyartikelen voor nul tot 36 maanden.

“Kiabi is verheugd met deze samenwerking en hopelijk de eerste in een lange reeks! Het is bijna 5 jaar geleden dat Kiabi de Belgische markt betrad met een sterke e-commerce site die een breed scala aan producten aanbiedt en met winkels in de grootste Belgische winkelcentra. Nu ook aanwezig te zijn in een hypermarkt past perfect bij het principe van het merk om mode voor iedereen toegankelijk te maken en tegen budgetvriendelijke prijzen,” aldus Doriane Magnus, marketingverantwoordelijke Kiabi België, in het persbericht.

Cora
KIABI