• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: wielerspeciaalzaak Peloton de Paris is verhuisd naar de Bruul in Mechelen

Kijken: wielerspeciaalzaak Peloton de Paris is verhuisd naar de Bruul in Mechelen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld via: Peloton de Paris

De conceptstore van Peloton de Paris, initieel gelegen in de Mechelse Hoogstraat, is verhuisd naar de Bruul 106, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

“Met dit nieuwe pand was het liefde op het eerste gezicht," vertelt Peloton de Paris mede-zaakvoerder en woordvoerder Wendy Janssens in het persbericht. "We zijn enorm opgetogen dat onze kantoren en opslagruimte zich terug onder hetzelfde dak bevinden als de winkel. Hierdoor zit alles mooi gecentraliseerd en kunnen we makkelijk de vinger aan de pols houden in alles omtrent klantbeleving. Bovendien zitten we hier op een absolute toplocatie en is de omvang van onze winkel meer dan dubbel zo groot in vergelijking met de oude winkel. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om nóg meer events te organiseren.”

Beeld via: Peloton de Paris
Beeld via: Peloton de Paris
Beeld via: Peloton de Paris

In hetzelfde bericht meldt het bedrijf dat er nieuwe items aan de Peloton de Paris collectie - het cycling wear label - worden toegevoegd. "Later in het seizoen komt er een gravel shorts (losse fietsshort) en een ultra lichtgewichte short sleeve jersey," zo meldt Janssens. Aan de casual lijn worden een joggingbroek en bedrukte T-shirts toegevoegd.

In 2014 werd Peloton de Paris, de eerste fietsbar van België, geopend door Wendy Janssens en Vincent Van Parys. In de speciaalzaak met herstelatelier is ook koffie verkrijgbaar.

Lees ook het interview met Peloton de Paris uit 2021: Fietskleding boomt door corona: “Iedereen wilde een nieuwe outfit.”

Peloton de Paris