• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: nieuwe high-end boetiek Orlanda in Brussel

Kijken: nieuwe high-end boetiek Orlanda in Brussel

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Oprichters van PR-bureau Turbulence, Thijs Brondeel en Tamara de Mey, openen een eigen boetiek in Brussel. De winkel zal merken exclusief voor België en soms zelfs Europa verkopen in het high-end segment, zo laten de oprichters weten in een persbericht.

“Orlanda ontstond vanuit een fascinatie voor luxemode en high-end lifestyleobjecten die prat gaan op diepgewortelde knowhow en uniek vakmanschap,” aldus het bericht. “De boetiek mikt op uitzonderlijke kwaliteit en brengt een gecureerde benadering van luxeretail vandaag.” Naast mode biedt de boetiek ook interieur, design, cosmetica en fotografie aan. Orlanda biedt exclusief Dusan en Ettinger aan in België. De merken Mari Giudicelli, Briard en Christian Wijnants x Marion Vidal worden zelfs exclusief bij Orlanda aangeboden in Europa.

De boetiek is ingericht als een appartement. “Grote namen en opkomende high-endmerken vinden hun eigen plek in de intimistische setting van een gemoedelijk appartement.” Het gebouw bevindt zich vlakbij Place Brugmann in Brussel, aan de Rue François Stroobant. De boetiek is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10 en 18 uur.

Neem alvast een kijkje in de boetiek hieronder:

Beelden: Orlanda

orlanda
Tamara De Mey
Thijs Brondeel
Turbulence