Kijken: Eerste Belgische winkel van Samsøe & Samsøe

Het Deense modemerk Samsøe & Samsøe heeft voor het eerst haar deuren geopend in België. Het merk heeft zich gevestigd in Antwerpen met een vernieuwd winkelconcept.

Het pand, gevestigd aan de Antwerpse Kammenstraat, telt 150 vierkante meter aan winkeloppvervlak. De winkel biedt zowel dames- als herencollectie, naast accessoires en schoenen. “Samsøe & Samsøe presenteert eenvoudig, functioneel en tijdloos Scandinavisch design in een creatieve, opkomende en internationale omgeving,” aldus het persbericht.

“Met het gebruik van artistieke lichtinstallaties en een origineel jaren ‘50 wandsysteem heeft de winkel een culturele aantrekkingskracht die past in de verhaallijn van de wijk. Hoewel we altijd een duidelijke verwijzing naar het DNA van Samsøe & Samsøe ontwikkelen, is de winkel uniek ontworpen met veel respect voor het gebouw en de architecturale details,” aldus architect en ontwerper van het winkelconcept Morten Hedegaard in het persbericht.

“De opening van de nieuwe flagship store maakt deel uit van een internationale retailstrategie, waar het Samsøe & Samsøe-universum zich uitbreidt tot Europa’s meest inspirerende en bruisende steden zoals Berlijn en Amsterdam,” aldus het merk.

Kijken: Eerste Belgische winkel van Samsøe & SamsøeKijken: Eerste Belgische winkel van Samsøe & Samsøe

Beeld:Samsøe & Samsøe

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN