• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Juicy Couture introduceert twee nieuwe meisjescollecties in Engeland en Europa

Juicy Couture introduceert twee nieuwe meisjescollecties in Engeland en Europa

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Juicy Couture Girls lanceert voor de lente/zomer 2019 onder de labels Juicy Couture Black Label en Juicy By Juicy Couture twee nieuwe kinderkledingcollecties voor meisjes. Dit schrijft FashionNetwork. De collecties zijn bedoeld om via de internationale licentiepartner Brand Machine Group (BMG) exclusief in Engeland en Europa te worden geïntroduceerd.

De collectie wordt op de website van FashionNetwork omschreven als 'eigentijdse casual sportkleding'. Zoals men van het modebedrijf, bekend van zijn velours trainingspakken, verwacht, worden de kledingstukken uit twee collecties voorzien van ‘Juicy’-logo’s en afbeeldingen van fruit.

Volgens FashionNetwork werkt BMG samen met strategische retailpartners en onafhankelijke partijen om de collecties in januari 2019 te lanceren.

Juicy Couture is bezig met de wereldwijde herlancering van het merk. In november dit jaar maakte het Amerikaanse modemerk bekend voor de lederen goederen en outerwear van het merk een licentieovereenkomst te hebben gesloten met Platinum 3 Fashion GmbH Düsseldorf.

Brand Machine Group
Juicy By Juicy Couture
Juicy Couture Black Label
Juicy Couture Girls
Platinum 3 Fashion GmbH Düsseldorf